Parazit dulce. Dulce Autodistrugere - Parazitii - VAGALUME

parazit dulce

Poate afecta tractul urinar sau intestinul. Printre simptomele bolii se numără dureri abdominale, diareescaune sangvinolente sau prezența sângelui în urină.

papilomul crește pe gât ce trebuie făcut cancer de colon galopante

În cazul pacienților infectați parazit dulce, boala poate provoca afectarea funcției hepatice, insuficiență renală, infertilitate sau cancer de vezică urinară. La copii, boala poate cauza întârziere în dezvoltare și dificultăți de învățare.

symptoms of respiratory papillomatosis disease papilom benign

Acești paraziți sunt eliberați de melci de apă dulce infectați. Boala este cel mai des întâlnită în rândul copiilor din țările în curs de dezvoltare, deoarece este mai probabil ca aceștia să se joace în apa infectată.

Alte grupuri de risc ridicat includ fermierii, pescarii și oamenii care folosesc apă infectată pentru necesitățile zilnice. Boala poate fi, de asemenea, depistată prin găsirea anticorpilor în sânge.

condiloame pe anus la bărbați tratamentul viermilor infestatori

În zonele în care boala este frecvent întâlnită, poate fi aplicat anual tratamentul concomitent al întregului grup cu medicamentul praziquantel. Acest lucru urmărește reducerea numărului de persoane infectate și, prin urmare, reducerea răspândirii bolii.

îndepărtarea papilomelor din inghinal condiloamele buzei

Praziquantel este, de asemenea, medicamentul parazit dulce de Organizația Mondială a Sănătății pentru tratarea persoanelor.

Ațiputeafiinteresat